Norge eller Albania verst?

Norge eller Albania verst?

Statens vegvesen likte dårlig undersøkelsene som viser at Albania har passert Norge når det gjelder reisetid mellom de store byene i landet, og dermed rykket opp fra den absolutte jumboplassen i Europa. De norske veimyndighetene dro derfor til Albania for å undersøke saken. Konklusjonen – gjengitt i Statens vegvesens avis Vegen og vi – var at påstanden nok var riktig. Men, legger man triumfernde til: «Totalt sett har neppe Albania en bedre vegstandard enn Norge.»  Aftenposten har gått videre med saken, og har blant annet intervjuet en noe overrasket generaldirektør for albanske veimyndigheter.

Aftenposten 02.01.13

2. januar 2013 - 14:32

En kommentar til Norge eller Albania verst?

  1. Frens 3. mars 2016 - 05:05 at 05:05 #

    Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( / )Connecting to %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), cmemont = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( ‘#comment-form-identity’ ).hide();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).hide();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).hide();comment.css( { ‘height’:’10px’ } ).one( ‘focus’, function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { ‘height’: HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( ‘#comment-form-identity’ ).slideDown();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).slideDown();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).slideDown();});}); Να ειδοποιούμαι μέσω mail για σχόλια που θα ακολουθήσουν.ΑναζητησηΑναζήτηση2012 European Year for Active AgeingΕιπαν»I love this idea!»Toli Lerios , Facebook Senior Software Engineer

Legg igjen en kommentar